Het is op dit moment heel erg druk. De bezorging van je bestelling of reactie van onze klantenservice kan daarom langer duren dan je van ons gewend bent. Hou daarom rekening met een vertraging van je bestelling van 1 - 2 werkdagen (België + 3 werkdagen). Kijk op onze klantenservice pagina voor meer informatie en check ook je track&trace infomatie als je bestelling verzonden is.

Heb je een vraag?

Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
Dr Becher DuftOel Geurolie Tropical Flowers 500ml Dr Becher DuftOel Geurolie Tropical Flowers 500ml Dr Becher DuftOel Geurolie Tropical Flowers 500ml Dr Becher DuftOel Geurolie Tropical Flowers 500ml
Dr Becher DuftOel Geurolie Tropical Flowers 500ml
Op voorraad
SKU
99131113

Dr Becher DuftOel Geurolie Tropical Flowers 500ml

Een frisse en aangename geur is een belangrijke factor voor welbehagen. Tabakgeuren in de gastenruimte of stank in sanitaire ruimtes worden als onaangenaam ervaren. Dr. Becher ondersteunt hier met zuinige, zeer geconcentreerde en werkzame middelen m.b.t. het thema geurneutralisatie. Doe bijvoorbeeld een drup in de toiletborstelhouder en je hebt altijd een frisse geur in de ruimte! - HACCP - Geconcentreerde, hoogwaardige parfumo... > Meer Lezen
Speciale prijs € 10,29 € 8,50 Normale prijs € 18,09
In doos: 1 flacon
Bestellijst
Voor 13:00 besteld, vandaag verzonden

Product Details

Meer informatie
In doos 1 flacon
Wil je een pallet bestellen? Zoveel gaan er op 360 flacons
Kleur Wit
Materiaal Reiniging
Volume - ml 500ml
Afmeting verpakking (mm) 74x105x300

Downloads voor dit product

Samen staan ze sterk

Dit vinden we nou écht iets voor jou