Heb je een vraag?
Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
Double Point & Like Linen servetten bedrukt met logo! double point like linnen double point sfeer like linen sfeer Double Point & Like Linen servetten bedrukt met logo! Double Point & Like Linen servetten bedrukt met logo! Double Point & Like Linen servetten bedrukt met logo! Double Point & Like Linen servetten bedrukt met logo! Double Point & Like Linen servetten bedrukt met logo! Double Point & Like Linen servetten bedrukt met logo! Double Point & Like Linen servetten bedrukt met logo! Double Point & Like Linen servetten bedrukt met logo! Double Point & Like Linen servetten bedrukt met logo! Double Point & Like Linen servetten bedrukt met logo! Double Point & Like Linen servetten bedrukt met logo!
double point like linnen
SKU
99MIY676

Double Point & Like Linen servetten bedrukt met logo!

De presentatie op tafel kun je versterken door een luxe servet te voorzien van je logo of ontwerp! Wij bieden diverse kwaliteiten van budget tot luxe en zelfs een uitgebreide ECO serie die je bij de standaard bedrukte servetten kunt vinden omdat ook wij het... > Meer Lezen

In doos: Varierend

Precies hoe jij het wil

Kies je configuratie

Gekozen opties

Prijs voor gekozen configuratie

Speciale prijs
per 1000 Stuks
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 € 0,00

Prijs voor gekozen configuratie

Speciale prijs
per 1000 Stuks
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 € 0,00
Gegevens

Instructies:

Je kunt jouw ontwerpen of logo's aanleveren in minimaal 300 dpi. Wil je een template van ons ontvangen om daar een ontwerp op te (laten) maken, zend ons dan een mail, wij sturen je dan de template voor de betreffende product toe. Logo's dienen te worden aangeleverd in .EPS of .AI bestanden en kleurennummers in PMS als je deze hebt. 

Ontwerpen of drukproeven worden alleen gemaakt bij een daadwerkelijke bestelling. Via www.wetransfer.com kun je de bestanden aanleveren met ons e-mailadres [email protected] en het ordernummer in het onderwerp. Wij zullen je dan de drukproeven zenden van het definitieve ontwerp alvorens wij de producten drukken. De levertijden van de producten gaan in op het moment van goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag!

Bedrukte Servetten

Servetten zijn er te kust en te keur in vele soorten, maten en kwaliteiten. In restaurants en fastfood bedrijven, door cateraars en zelfs in het vliegtuig worden dagelijks servetten gebruikt. Wij hebben voor jou een selectie gemaakt van de beste kwaliteit luxe servetten tegen de laagste prijzen! De luxe Like Linen servetten zijn bijna niet van echt linnen te onderscheiden en je kunt ze bedrukken met jouw ontwerp, naam of logo! Veel restaurants over de gehele wereld gebruiken bedrukte servetten maar waarom eigenlijk? Simpel, je kunt je onderneming extra goed presenteren! Maak extra sfeer met frisse kleuren of gebruik in plaats van een onderzetter een cocktail servetje! Bij ons kun je ze voorzien van een eigen ontwerp of logo! Met onze handige online tool kun je in slechts een paar muisklikken de prijs berekenen. Geen offertes opvragen of misverstanden, je kunt het zelf direct online zien wat de bedrukte servetten met logo of ontwerp kosten!

Servetten bedrukken

De servetten zijn te bedrukken tot 4 kleuren en de prijs is all in! Je kunt het ontwerp zelf aanleveren of door een reclame bureau laten maken. Wij drukken met CMYK kleuren en de PMS kleuren worden als referentie aangehouden. Logo's, teksten alles kan op een servet worden gedrukt. Double Point servetten van opdikkend tissue materiaal zijn een perfecte oplossing om voor een lagere kostprijs wel een luxe uitstraling te tonen! De opdrukken zijn bijzonder scherp en perfect voor een reclame uiting of juist voor de presentatie van je onderneming!

Levertijden

Na de goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden is de levertijd ongeveer 4-6 weken. Afhankelijk van het seizoen kunnen levertijden oplopen.

Bijdrage verzending

Wij rekenen een kleine bijdrage voor het verzenden van de bedrukte servetten in de Benelux!

Kwaliteit & Formaten

Double Point (like Airlaid): Een tissue servet die extra stevig is, de perfecte oplossing voor low budget maar wel uitstraling! De Double Point servetten zijn gefabriceerd met een nieuwe productie techniek die op basis van micro verlijming 2 lagen tissue aan elkaar verlijmd. Door deze techniek wordt de servet meer volumineus, zachter en dus fijner voor de gebruiker. De prijsstelling van de Double Point servetten zijn daarom ook bijzonder gunstig en ongeveer de helft goedkoper dan de traditionele dikke airlaid servetten. De formaten zijn er in 20cm / 33cm / 39cm met een 1/4 vouw en de 39cm is tevens in 1/8 vouw te verkrijgen. Als basis kleur kan gekozen worden voor wit of gekleurd. Ook zijn er in Double Point ECO servetten te bedrukken welke je vindt bij de standaard bedrukte servetten.

Like Linen: De hoogste kwaliteit wegwerp servet in de markt! Wij mogen dan wel de goedkoopste leverancier van disposables zijn, ook bij sterren restaurants en luxe hotels kloppen wij op het raam met onze Like Linen servetten! Weg met die hoge waskosten en soms zelfs vale servetten met de gaten erin! De Like Linen servet voelt aan als echt linnen! Prachtig zacht materiaal en nu ook te bedrukken met een eigen logo of ontwerp. Een basis materiaal van 70 grams non woven wat zich gedraagt als echte stof maar door het eenmalige gebruik ook hygiënisch is! Bijna zonde om weg te gooien... Alle servetten worden zonder logo's voorgedrukt en je bent geheel vrij om jouw eigen indeling te maken! Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Copyright © 2010 - - Disposable Discounter