Heb je een vraag?
Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
Deksel voor Food Bucket Red Lines 85oz
Deksel voor Food Bucket Red Lines 85oz Deksel voor Food Bucket Red Lines 85oz Deksel voor Food Bucket Red Lines 85oz

Deksel voor Food Bucket Red Lines 85oz

SKU:
99218752

Omschrijving

De familie ton met Friet, wie kent 'm niet?! Wij noemen het de Food Buckets, een écht Amerikaans product waar kippenvleugeltjes of heul veul patat in verpakt kan worden! Natuurlijk kun je er ook je koffie in tappen maar dan weet je zeker dat je geen oog meer dicht doet.. De buckets met het Red Lines dessin zijn vrij universeel te gebruiken en eventueel af te sluiten met een kartonnen deksel die in de bucket valt. De deksels bevatten een inkeping aan 4 zijden zodat je eenvoudig de deksels uit de bucket kunt nemen.

Specificaties

Meer informatie
In doos 200 stuks
Bijdrage milieuheffing Per 5 januari 2023 is er een nieuwe wet van kracht waardoor op een aantal producten een verplichte Bijdrage Milieuheffing wordt geheven. (Zie onze infopagina “Single Use Plastics” welke onderaan de website te vinden is.) Vanaf 1 juli 2023 is het voor iedereen verplicht een bijdrage te vragen voor alle plastic verpakkingen voor onmiddellijke consumptie of “To Go”. Deze bijdrage is wettelijk verplicht en bedoeld om zwerfafval te verminderen. De hoogte van deze bijdrage mag je zelf vaststellen. Het staat je vrij om deze bijdrage Milieuheffing nu alvast in de voeren. € 1,00
Wil je een pallet bestellen? Zoveel gaan er op N/A
Dessin / Type Red Lines
Kleur Wit
Materiaal Karton
Afmeting Ø 168mm
Origineel Artikel of Model Black & Orange
Afmeting verpakking (mm) 170x170x145

Deksel voor Food Bucket Red Lines 85oz

SKU:
99218752

Volume discount

Aantal Price/Item Korting
€ 19,25 Excl. BTW € 23,29 Incl. BTW
€ 23,29 Incl. BTW € 19,25 Excl. BTW
Op voorraad
In doos 200 stuks
Samen staan ze sterk

Dit vinden we nou écht iets voor jou

Omschrijving: Deksel voor Food Bucket Red Lines 85oz Materiaal: Karton Afmeting: Ø 168mm Kleur: Wit De familie ton met Friet, wie kent 'm niet?! Wij noemen het de Food Buckets, een écht Amerikaans product waar kippenvleugeltjes of heul veul patat in verpakt kan worden! Natuurlijk kun je er ook je koffie in tappen maar dan weet je zeker dat je geen oog meer dicht doet.. De buckets met het Red Lines dessin zijn vrij universeel te gebruiken en eventueel af te sluiten met een kartonnen deksel die in de bucket valt. De deksels bevatten een inkeping aan 4 zijden zodat je eenvoudig de deksels uit de bucket kunt nemen.