Heb je een vraag?

Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
Deksel PP voor Bamboe & Kartonnen Magnetron Bakken Deksel PP voor Bamboe & Kartonnen Magnetron Bakken Deksel PP voor Bamboe & Kartonnen Magnetron Bakken
Deksel PP voor Bamboe & Kartonnen Magnetron Bakken
Op voorraad
SKU
99594510

Deksel PP voor Bamboe & Kartonnen Magnetron Bakken

Deze deksel past op de magnetronbakken gemaakt van bamboe karton! Deze take away kilobakken kunnen worden afgesloten met een deksel van helder PET voor salades en koude gerechten of met een PP deksel voor warme gerechten én kunnen ze ook in de magnetron! De deksels van PP hebben een klein ventilatie gaatje zodat de druk uit de verpakking kan bij het verpakken van warme gerechten. Bamboe is in Azië een van de meest voorkomende... > Meer Lezen
Speciale prijs € 30,19 € 24,95 Normale prijs € 38,66
In doos: 300 stuks
Bestellijst
Voor 13:00 besteld, vandaag verzonden

Product Details

Meer informatie
In doos 300 stuks
Wil je een pallet bestellen? Zoveel gaan er op N/A
Kleur Transparant
Materiaal PP
Afmeting 173 x 120mm
Temperatuurbereik Celsius °C (min) -15 °C
Temperatuurbereik Celsius °C (max) 120 °C
Origineel Artikel of Model Black & Orange
Afmeting verpakking (mm) 730x384x185
Samen staan ze sterk

Dit vinden we nou écht iets voor jou

Gegevens
Omschrijving: Deksel PP voor Bamboe & Kartonnen Magnetron Bakken Materiaal: PP Afmeting: 173 x 120mm Temperatuurbereik: -15 tot +120°C Kleur: Transparant Deze deksel past op de magnetronbakken gemaakt van bamboe karton! Deze take away kilobakken kunnen worden afgesloten met een deksel van helder PET voor salades en koude gerechten of met een PP deksel voor warme gerechten én kunnen ze ook in de magnetron! De deksels van PP hebben een klein ventilatie gaatje zodat de druk uit de verpakking kan bij het verpakken van warme gerechten. Bamboe is in Azië een van de meest voorkomende grassoorten en heeft een veel lagere CO2 uitstoot en een betere levensloop dan traditioneel hout. Binnen 2 maanden ontstaan volledige bamboe bossen en bamboe kan wel 90cm per dag groeien! Bamboe heeft als voordeel dat het geen smaak overbrengt op het eten en het materiaal ongebleekt is. Een fantastisch ecologisch product!