Heb je een vraag?
Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
Deksel plat + kruis 95mm (smoothie)
Deksel plat + kruis 95mm (smoothie) Deksel plat + kruis 95mm (smoothie)

Deksel plat + kruis 95mm (smoothie)

SKU:
99222956

Omschrijving

De deksels met met een X-slot zijn van mooi helder pet materiaal en daardoor glashelder. PET materiaal laat zich erg goed recyclen en is daarom minder milieu belastend. Alle smoothiebeker deksels hebben een diameter van 95mm die goed sluit op alle saladshakers (smoothie) bekers. Er is keuze uit een deksel met gat of zonder gat of een platte deksel met een X-slot om bijvoorbeeld een rietje in te doen. Deze prachtige nieuwe serie smoothiebekers met deksels zijn tevens te bedrukken met logo. U vindt deze informatie bij het bedrukkingsartikel.

Specificaties

Meer informatie
In doos 800 stuks
Bijdrage milieuheffing Per 5 januari 2023 is er een nieuwe wet van kracht waardoor op een aantal producten een verplichte Bijdrage Milieuheffing wordt geheven. (Zie onze infopagina “Single Use Plastics” welke onderaan de website te vinden is.) Vanaf 1 juli 2023 is het voor iedereen verplicht een bijdrage te vragen voor alle plastic verpakkingen voor onmiddellijke consumptie of “To Go”. Deze bijdrage is wettelijk verplicht en bedoeld om zwerfafval te verminderen. De hoogte van deze bijdrage mag je zelf vaststellen. Het staat je vrij om deze bijdrage Milieuheffing nu alvast in de voeren. € 5,23
Wil je een pallet bestellen? Zoveel gaan er op 32 dozen
Kleur Transparant
Materiaal APET
Afmeting Ø 95mm
Temperatuurbereik Celsius °C (min) -18 °C
Temperatuurbereik Celsius °C (max) 70 °C
Temperatuurbereik Fahrenheit ‎°F (min) -0.4 °F
Temperatuurbereik Fahrenheit ‎°F (max) 158 °F
Origineel Artikel of Model Black & Orange
Afmeting verpakking (mm) 400x295x395
Bijdrage milieuheffing richtprijs (advies per stuk) 0.10

Deksel plat + kruis 95mm (smoothie)

SKU:
99222956

Volume discount

Aantal Price/Item Korting
€ 21,56 Excl. BTW € 26,09 Incl. BTW
€ 26,09 Incl. BTW € 21,56 Excl. BTW
Op voorraad
In doos 800 stuks
Samen staan ze sterk

Dit vinden we nou écht iets voor jou

Omschrijving: deksel plat + kruis Materiaal: APET Afmeting: Ø 95mm De deksels met met een X-slot zijn van mooi helder pet materiaal en daardoor glashelder. PET materiaal laat zich erg goed recyclen en is daarom minder milieu belastend. Alle smoothiebeker deksels hebben een diameter van 95mm die goed sluit op alle saladshakers (smoothie) bekers. Er is keuze uit een deksel met gat of zonder gat of een platte deksel met een X-slot om bijvoorbeeld een rietje in te doen. Deze prachtige nieuwe serie smoothiebekers met deksels zijn tevens te bedrukken met logo. U vindt deze informatie bij het bedrukkingsartikel.