Heb je een vraag?
Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
Daymark mini dispenser voor voedsel codering Daymark mini dispenser voor voedsel codering Daymark mini dispenser voor voedsel codering
Daymark mini dispenser voor voedsel codering
Op voorraad
SKU
99256708

Daymark mini dispenser voor voedsel codering

Eén van de belangrijkste principes van voedselveiligheid en HACCP is de traceerbaarheid van voedsel (verplichting!) maar ook een duidelijke codering met THT (ten minste houdbaar tot) en TGT (te gebruiken tot). De voedselcodering in mini dispenser is speciaal ontwikkeld... > Meer Lezen
Speciale prijs € 36,84 € 30,45
In doos: 1
Voor 13:00 besteld, vandaag verzonden!

Meer informatie

Meer informatie
In doos 1
Wil je een pallet bestellen? Zoveel gaan er op 200
Kleur Various
Materiaal Karton
Afmeting 245x70x70mm
Origineel Artikel of Model Daymark
Afmeting verpakking (mm) 70x245x70
Samen staan ze sterk

Dit vinden we nou écht iets voor jou

Gegevens
Eén van de belangrijkste principes van voedselveiligheid en HACCP is de traceerbaarheid van voedsel (verplichting!) maar ook een duidelijke codering met THT (ten minste houdbaar tot) en TGT (te gebruiken tot). De voedselcodering in mini dispenser is speciaal ontwikkeld voor afdelingskeukens of ruimtes waar een koelkast staat waarin voedselproducten worden bewaard, zoals bejaardentehuizen en afdelingen in ziekenhuizen of horeca gelegenheden. De voedselcodering in mini dispenser bevat gekleurde daglabels voor het eenvoudig coderen van aangebroken of bereide producten met een maximale houdbaarheid van 2 dagen. De disposable verpakking bevat 100 kleurcoderingslabels per dag. Hygiëne en gemak staan voorop. Per doosje met 7 rollen a 100 labels.
Copyright © 2010 - - Disposable Discounter