Heb je een vraag?
Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
Coffee to go koffiebeker Nature Kraft 80mm 240ml 8oz bruin
Coffee to go beker 80mm 240cc 8oz bruin Coffee to go koffiebeker Nature Kraft 80mm 240ml 8oz bruin Coffee to go koffiebeker Nature Kraft 80mm 240ml 8oz bruin

Coffee to go koffiebeker Nature Kraft 80mm 240ml 8oz bruin

SKU:
99218639

Omschrijving

Koffiebekers van karton in het bruin van écht sublieme kwaliteit koop je alleen bij Disposable Discounter! Waarom? Simpel; wij zoeken niet alleen naar de meest voordelige prijs, maar ook naar de prijs-kwaliteit verhouding én herkomst! Dit omdat de koffiebekers veelal worden geproduceerd in Azië. Onze fabrikanten worden voorzien van een audit (controlebezoek) en wij beoordelen of er voldaan wordt aan alle regels zodat jij niet alleen een goedkope, maar ook een eerlijke kartonnen koffiebeker ontvangt. Hierdoor worden de koffiebekers niet alleen goedkoop maar ook perfect! Kies jij ook voor de perfecte kartonnen koffiebeker?

Specificaties

Meer informatie
In doos 1000 stuks
Bijdrage milieuheffing Per 5 januari 2023 is er een nieuwe wet van kracht waardoor op een aantal producten een verplichte Bijdrage Milieuheffing wordt geheven. (Zie onze infopagina “Single Use Plastics” welke onderaan de website te vinden is.) Vanaf 1 juli 2023 is het voor iedereen verplicht een bijdrage te vragen voor alle plastic verpakkingen voor onmiddellijke consumptie of “To Go”. Deze bijdrage is wettelijk verplicht en bedoeld om zwerfafval te verminderen. De hoogte van deze bijdrage mag je zelf vaststellen. Het staat je vrij om deze bijdrage Milieuheffing nu alvast in de voeren. € 4,02
Wil je een pallet bestellen? Zoveel gaan er op 24 dozen
Dessin / Type Nature Kraft
Kleur Bruin
Materiaal Karton + PE
Volume - ml 237ml
Afmeting Ø 80mm x H 92mm
Volume - OZ 8oz
Origineel Artikel of Model Black & Orange
Model Coffee To Go
Afmeting verpakking (mm) 415x340x400
Bijdrage milieuheffing richtprijs (advies per stuk) 0.25

Coffee to go koffiebeker Nature Kraft 80mm 240ml 8oz bruin

SKU:
99218639

Volume discount

Aantal Price/Item Korting
€ 36,02 Excl. BTW € 43,58 Incl. BTW
€ 43,58 Incl. BTW € 36,02 Excl. BTW
Op voorraad
In doos 1000 stuks
Samen staan ze sterk

Dit vinden we nou écht iets voor jou

Omschrijving: Coffee to go beker karton 240ml 8oz hot cup bruin Materiaal: karton+pe - 7.2 gram Inhoud: 240ml - 8oz Afmeting: Ø 80mm x H 92mm Kleur: bruin Koffiebekers van karton in het bruin van écht sublieme kwaliteit koop je alleen bij Disposable Discounter! Waarom? Simpel; wij zoeken niet alleen naar de meest voordelige prijs, maar ook naar de prijs-kwaliteit verhouding én herkomst! Dit omdat de koffiebekers veelal worden geproduceerd in Azië. Onze fabrikanten worden voorzien van een audit (controlebezoek) en wij beoordelen of er voldaan wordt aan alle regels zodat jij niet alleen een goedkope, maar ook een eerlijke kartonnen koffiebeker ontvangt. Hierdoor worden de koffiebekers niet alleen goedkoop maar ook perfect! Kies jij ook voor de perfecte kartonnen koffiebeker?