Heb je een vraag?
Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
Chopsticks bedrukt met logo!
Disposables bedrukken Disposables bedrukken Chopsticks bedrukt met logo! Chopsticks bedrukt met logo! Chopsticks bedrukt met logo! wit optie Chopsticks bedrukt met logo! Chopsticks bedrukt met logo! Chopsticks bedrukt met logo!

Chopsticks bedrukt met logo!

SKU:
99MIY003

Omschrijving

Eetstokjes of Chopsticks zijn het normale bestek in Aziatische landen. Ook in Europa worden chopsticks gebuikt bij Aziatische restaurants. De eetstokjes van bamboe materiaal zitten in een papieren hoesje wat te bedrukken is met een naam of logo in maximaal 1 kleur. Jouw logo nog niet bij de hand? Geen probleem, je kunt het ons apart toezenden via de link onderaan deze pagina!

Specificaties

Meer informatie
In doos Varierend
Aantal in verpakking testcons

Chopsticks bedrukt met logo!

SKU:
99MIY003

Precies hoe jij het wil

Kies je configuratie

Gekozen opties

Prijs voor gekozen configuratie

per 1000 Stuks
Totaalprijs inclusief eemalige kosten: € 0,00 Incl. BTW € 0,00 Excl. BTW
Bereken je prijs

Prijs voor gekozen configuratie

per 1000 Stuks
Totaalprijs inclusief eemalige kosten: € 0,00 Incl. BTW € 0,00 Excl. BTW
Bereken je prijs
Samen staan ze sterk

Dit vinden we nou écht iets voor jou

Instructies:

Je kunt jouw ontwerpen of logo's aanleveren in minimaal 300 dpi. Wil je een template van ons ontvangen om daar een ontwerp op te (laten) maken, zend ons dan een mail, wij sturen je dan de template voor de betreffende chopsticks toe. Logo's dienen te worden aangeleverd in .EPS of .AI bestanden en kleurennummers in PMS indien je deze hebt.

Ontwerpen of drukproeven worden alleen gemaakt bij een daadwerkelijke bestelling. Via www.wetransfer.com kun je jouw bestanden aanleveren met ons email adres [email protected] en je ordernummer in het onderwerp. Wij zullen je via dezelfde website de drukproeven zenden van het definitieve ontwerp alvorens wij de eetstokjes drukken. De levertijden van de chopsticks gaan in op het moment van goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden.

 

Bedrukte eetstokjes (chopsticks) van bamboe

Lekker klungelen in het sushi restaurant met 2 onhandige stokjes.. Het hoort erbij en de eetstokjes zijn het gebruikelijke bestek in de oosterse landen. Rijst, sushi, vlees, noodles, je kunt het niet bedenken en Aziaten werken alles met souplesse naar binnen. Oefening baart kunst! Bij ons kun je ze voorzien van een eigen ontwerp of logo! Met onze handige online tool kun je in slechts een paar muisklikken jouw prijs berekenen. Geen offertes opvragen of misverstanden, je kunt het zelf direct online zien wat jouw bedrukte chopsticks met logo of ontwerp kosten! 

 

Levertijden & Drukproeven

Voordat wij de chopsticks definitief gaan drukken zenden wij een voorbeeld in PDF (drukproef) die je kunt beoordelen op juistheid. Zo weet je altijd van te voren of jouw ontwerp goed op de chopsticks wordt gedrukt! Na de goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden is de levertijd ongeveer 18-22 weken in verband met de productie in Azië.

 

Bijdrage verzending 

Wij rekenen een kleine bijdrage voor het verzenden van de bedrukte chopsticks van karton in de Benelux!

 

Kwaliteit & Formaten

Drukkleuren en clichekosten: De kleuren die op de zakjes (waar de chopssticks in zitten) worden gedrukt zijn eigen kleuren. Je kunt jouw kleuren zelf aanleveren en wij zoeken voor jou een bijpassende kleur. Indien je PMS kleuren hebt zullen wij deze kleuren benaderen. Alle chopsticks worden zonder logo's voorgedrukt en je bent geheel vrij om jouw eigen indeling te maken! Elke kleur kan worden gerasterd, dit houdt in dat bij een kleur een lager percentage van de inkt wordt gebruikt. Bijvoorbeeld; je wenst 2 kleuren blauw te drukken. Het mooiste is om 2 volle PMS kleuren te gebruiken, echter, je kunt ook dezelfde kleur gebruiken alleen deze maar 50% drukken. Dit is een eenvoudige manier om met 1 kleur andere tinten te drukken. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Formaat: Het formaat van de eetstokjes is 20cm.