Heb je een vraag?

Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
Cateringdozen bedrukt met logo! cateringdozen bedrukt boxes cardboard window 55cm 45cm venster
cateringdozen bedrukt boxes cardboard window
SKU
99MIY789

Cateringdozen bedrukt met logo!

Veel cateraars gebruiken cateringdozen die vaak worden gebruikt in combinatie met een cateringschaal. Deze combinatie is ideaal voor belegde broodjes, hapjes, amuses of salades. De cateringdozen zijn massief en erg stevig. Ook kunnen de dozen worden uitgevoerd met een venster. Dit venster is gemaakt van PLA materiaal wat op mais gebaseerd is en dus volledig afbreekbaar is. Door onze lange ervaring in de bedrukte verpakkingen heb... > Meer Lezen

In doos: Varierend

Precies hoe jij het wil

Kies je configuratie

Gekozen opties

Prijs voor gekozen configuratie

per 100 Stuks
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 € 0,00

Prijs voor gekozen configuratie

per 100 Stuks
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 € 0,00
Gegevens

 

Instructies:

Je kunt jouw ontwerpen of logo's aanleveren in minimaal 300 dpi. Wil je een template van ons ontvangen om daar een ontwerp op te (laten) maken, zend ons dan een mail, wij sturen je dan de template voor de betreffende kartonnen cateringdozen toe. Logo's dienen te worden aangeleverd in .EPS of .AI bestanden en kleurennummers in PMS indien je deze hebt.

Ontwerpen of drukproeven worden alleen gemaakt bij een daadwerkelijke bestelling. Via www.wetransfer.com kun je jouw bestanden aanleveren met ons email adres [email protected] en het ordernummer in het onderwerp. Wij zullen je via dezelfde website de drukproeven zenden van het definitieve ontwerp alvorens wij de cateringdozen bedrukken. De levertijden van de cateringdoos van karton gaan in op het moment van goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden.

 

Bedrukte cateringdozen van karton

Veel cateraars gebruiken cateringdozen. De plastic cateringschalen die wij aanbieden passen ook in deze cateringdozen. Er is keuze uit de 8 hoekige cateringschaal, aluminium of de rechthoekige cateringschaal die de doos volledig vult. Hierdoor is de combinatie van de cateringschaal en de doos ideaal voor belegde broodjes, hapjes, amuses of salades. De cateringdozen zijn massief en erg stevig. Ook kunnen de dozen worden uitgevoerd met een venster. Dit venster is gemaakt van PLA materiaal wat op mais gebaseerd is en dus volledig afbreekbaar is. Door onze lange ervaring in de bedrukte verpakkingen hebben wij gekozen voor een topkwaliteit cateringdoos. De cateringdozen zijn over de gehele deksel te bedrukken tot een full color print. Met onze handige online tool kun je in slechts een paar muisklikken jouw prijs berekenen. Geen offertes opvragen of misverstanden, je kunt het zelf direct online zien wat uw bedrukte cateringdozen met logo of ontwerp kosten! 

 

Levertijden & Drukproeven

Voordat wij de cateringdozen definitief gaan drukken zenden wij u een voorbeeld in PDF (drukproef) die u kunt beoordelen op juistheid. Zo weet u altijd van te voren of uw ontwerp goed op de cateringdoos wordt gedrukt! Na de goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons aan u zijn gezonden is de levertijd ongeveer 5-7 weken afhankelijk van het seizoen kunnen levertijden oplopen. 

 

Bijdrage verzending 

Wij rekenen een kleine bijdrage voor het verzenden van de bedrukte cateringdozen in de Benelux!

 

Kwaliteit & Formaten

Kwaliteit: De cateringdozen worden uitgevoerd in 3 verschillende maten. Per formaat wordt er een andere dikte karton gebruikt.

- De kleinste maat doos van 35x25x8cm is uitgevoerd in 345 grams massief karton en is 6 punt geplakt. Dit betekent dat de doos in 1 keer kan worden opgezet, zonder te hoeven vouwen. Wel zo handig! Indien de doos met een venster wordt uitgevoerd is dit venster van PLA materiaal met een dikte van 38mu. 

- De middelste maat doos van 46x31x8cm is uitgevoerd in 425 grams massief karton en is 6 punt geplakt. Dit betekent dat de doos in 1 keer kan worden opgezet, zonder te hoeven vouwen. Wel zo handig! Indien de doos met een venster wordt uitgevoerd is dit venster van PLA materiaal met een dikte van 38mu. 

- De grootste maat doos van 55x37,5x8cm bestaat uit een losse bodem en een losse deksel. De bodem is van 500 grams en de deksel is 345 grams karton. Deze zijn vier punts geplakt en kunnen ook in 1 keer worden opgezet. Indien de doos met een venster wordt uitgevoerd is dit venster van PLA materiaal met een dikte van 38mu.

Drukkleuren en clichékosten: De kleuren die op de cateringdozen kunnen worden gedrukt zijn PMS kleuren. Ook kun je zelf een logo of kleuren aanleveren en wij zoeken dan voor jou een bijpassende kleur. Indien je PMS kleuren hebt zullen wij deze kleuren gebruiken. Alle cateringdozen van karton worden zonder logo's voorgedrukt en je bent geheel vrij om jouw eigen indeling te maken! Elke kleur kan worden gerasterd, dit houdt in dat bij een kleur een lager percentage van de inkt wordt gebruikt. Bijvoorbeeld; je wenst 2 kleuren blauw te drukken. Het mooiste is om 2 volle PMS kleuren te gebruiken, echter, je kunt ook dezelfde kleur gebruiken alleen deze maar 50% drukken. Op de catetingdoos zie je dan een fijn raster en ziet de kleur er lichter uit. Dit is een eenvoudige manier om met 1 kleur andere tinten te drukken. De clichékosten zijn per kleur. Een full color bedrukking is opgebouwd uit 4 kleuren. Mocht je specifieke wensen hebben, dan kun je ten alle tijden contact met ons opnemen om jouw wensen te bespreken!

Copyright © 2010 - - Disposable Discounter