Retro SkirtAll Verpakking

Retro SkirtAll Verpakking

Retro SkirtAll Verpakking

Kan "opvallen" toch mooi en lekker zijn? 

Het klassieke beeld van het potje dat met een doekje en touwtje is afgedekt is vertaald naar een in het oog springende retro-look. Wist je dat je met een mooie verpakking veel invloed hebt op de smaakwaardering van een consument? De smaak wordt volgens Food Professionals voor 50% bepaald door de verpakking. Een moderne of authentieke uitstraling met een hoge attentiewaarde kan worden gecreëerd door de SkirtAll® cups met de traditionele 'rok' deksel uit folie! Ook kun je exclusief jouw producten verpakken en is kopiegedrag uitgesloten.. Elke detaillist, restaurant of traiteur kan voortaan kleinschalig een verpakking produceren welke lekdicht is, houdbaar is gedurende meerdere dagen, eventueel langer warm blijft en als je ook onze intelligente folie gebruikt optimaal gegaard kan worden in de magnetron bij de veeleisende klant thuis. Dit geeft hem een lekkerdere en gezondere maaltijd, waardoor betreffende klant je zeker weer zal bezoeken! 

De SkirtAll verpakkingen zijn leverbaar in diverse maten én met diverse folies. Het is zelfs mogelijk om de folies of de cups te voorzien van een logo of ontwerp! Kijk hiervoor op onze Brand It pagina en vind direct jouw prijs online! 

SkirtAll® design

Lekdicht

Retro SkirtAll Verpakking

Het klassieke beeld van het potje dat met een doekje en touwtje is afgedekt is vertaald naar een in het oog springende retro-look. Wist u dat u met een mooie verpakking veel invloed heeft op de smaakwaardering van een consument? De smaak wordt volgens Food Professionals voor 50% bepaald door de verpakking. Een moderne of authentieke uitstraling met een hoge attentiewaarde kan worden gecreeerd door de SkirtAll® cups met de traditionele 'rok' deksel uit folie! Ook kunt u exclusief uw producten verpakken en is kopiegedrag uitgesloten..

 Elke detaillist, restaurant of traiteur kan voortaan kleinschalig een verpakking produceren welke lekdicht is, houdbaar is gedurende meerdere dagen, evt. langer warm blijft en als u ook onze intelligente folie gebruikt optimaal gegaard kan worden in de magnetron bij uw veeleisende klant thuis. Dit geeft hem een lekkerdere en gezondere maaltijd, waardoor betreffende klant u zeker weer zal bezoeken! 

Retro SkirtAll Verpakking

De SkirtAll verpakkingen zijn leverbaar in diverse maten én met diverse folies. Het is zelfs mogleijk om de folies of de cups te voorzien van een logo of ontwerp! Kijk hiervoor op onze Brand It pagina en vindt direct uw prijs online!  

 

 

 

 

 

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina