Heb je een vraag?
Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten

Bestellen in België of andere landen binnen de EU

Bestellen in België of andere landen binnen de EU

Heb je een bedrijf in België of een ander land binnen de EU en wil je een bestelling plaatsen zonder BTW op de factuur? Vul dan een geldig BTW nummer in tijdens het afrekenproces in onze webwinkel. Aan BTW-plichtige bedrijven in de EU buiten Nederland wordt geen BTW in rekening gebracht. Je BTW nummer wordt direct geverifieerd en bij een geldig BTW nummer wordt de bestelling vrij van BTW getoond alvorens je daadwerkelijk afrekent.

BTW nummers kunnen hier worden gecontroleerd:
http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/vieshome.do .

Reken je tóch af via onze webwinkel en voldoe je toch het vermelde BTW bedrag, dan ben je op dat moment voor ons een particuliere klant. Je kunt dan zelf de BTW bij de instanties in jouw land terug vragen.

Wanneer je een geldig BTW nummer invult en de BTW wordt toch getoond, let dan op spaties, punten en letters. Ons BTW nummer is zo correct vermeld: NL856879174B01. Neem contact op als je vragen hebt over intracommunautaire leveringen. Ons Belgisch BTW nr is: BE0672743894.