Placemats Budget bedrukt met logo!

De presentatie op tafel kun je versterken door een placemat te voorzien van je logo of ontwerp! Wij bieden diverse kwaliteiten van budget tot luxe en zelfs een uitgebreide ECO serie omdat ook wij het milieu belangrijk vinden! De placemats zijn hygiënisch en naast reclame ook handig voor extra  informatie over je onderneming of wat er in de buurt te doen is! Meer informatie over onze placemats vind je onderaan deze pagina!

* Verplichte velden

Normale prijs: € 0,00

Bij ons: € 0,00 Excl. BTW ( € 0,00 Incl. BTW )

Aantallen kiezen

Prijs voor de gekozen configuratie:

Normale prijs: € 0,00

Bij ons: € 0,00 Excl. BTW ( € 0,00 Incl. BTW )

Instructies:

Je kunt jouw ontwerpen of logo's aanleveren in minimaal 300 dpi. Wil je een template van ons ontvangen om daar een ontwerp op te (laten) maken, stuur ons dan een e-mail, wij sturen je dan de template voor het betreffende product toe. Logo's dienen te worden aangeleverd in .EPS of .AI bestanden en kleurennummers in PMS als je deze hebt. 

Ontwerpen of drukproeven worden alleen gemaakt bij een daadwerkelijke bestelling. Via www.wetransfer.com kun je de bestanden aanleveren met ons e-mailadres info@disposablediscounter.nl en het ordernummer in het onderwerp. Wij zullen je dan de drukproeven zenden van het definitieve ontwerp alvorens wij de producten drukken. De levertijden van de producten gaan in op het moment van goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag!

Bedrukte Placemats

Veel restaurants over de gehele wereld gebruiken placemats, maar waarom eigenlijk? Simpel, je kunt speciaal voor jouw gast aan tafel je onderneming presenteren en dat kan op heel veel manieren. Een placemat kan een bron van informatie zijn, een kleurplaat, een strak design of misschien wel die kleurrijke toevoeging die de sfeer maakt! Placemats zijn niet alleen handig voor het verstrekken van informatie, ze zijn ook hygiënisch. Tafels worden minder snel smerig en ook beschermt het de tafels tegen het krassen van borden. Maak sfeer met de paasdagen of kerstdagen of etaleer je onderneming met nuttige informatie! Bij ons kun je ze voorzien van een eigen ontwerp of logo! Met onze handige online tool kun je in slechts een paar muisklikken de prijs berekenen. Geen offertes opvragen of misverstanden, je kunt zelf direct online zien wat de bedrukte placemats met logo of ontwerp kosten. 

Placemats bedrukken

De placemats zijn te bedrukken tot full color en de prijs is all in! Je kunt het ontwerp zelf aanleveren of door een reclame bureau laten maken. Wij drukken met CMYK kleuren en de PMS kleuren worden als referentie aangehouden. Foto's, logo's, teksten, alles kan op de placemat worden gedrukt. De ECO placemats zijn het beste te bedrukken met donkere kleuren. Dit omdat het papier gerecycled is en alle andere kleuren dan donkere kleuren het ontwerp niet goed zullen laten zien. De opdrukken zijn bijzonder scherp en perfect voor een reclame uiting of juist voor de presentatie van je onderneming!

Levertijden

Na de goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden is de levertijd ongeveer 6-8 weken. Afhankelijk van het seizoen kunnen levertijden oplopen. 

Bijdrage verzending

Wij rekenen een kleine bijdrage voor het verzenden van de bedrukte placemats in de Benelux.

Kwaliteit & Formaten

Budget placemats: eenvoudig en goedkoop! De budget placemats hebben een standaard afmeting van 31x43cm en zijn uitgevoerd met een lichte embossing (structuur in het oppervlak) en kunnen naar wens worden bedrukt. De placemat is standaard wit en daarop kan een afbeelding, logo of ontwerp worden gedrukt wat niet meer dan 50% van de oppervlakte mag bevatten van de placemat. Twijfel je of jouw ontwerp binnen deze marges valt? Stuur het ons toe, wij informeren je vrijblijvend! 

Budget ECO placemats: wanneer milieu bovenaan staat! De ECO placemats zijn er in 2 uitvoeringen. De gerecyclede placemats zijn 100% gemaakt uit gerecycled papier en te voorzien van enkele opdrukkleuren. Omdat de placemats gerecycled zijn hebben ze een licht grijzige kleur en zijn ze erg goedkoop wat het een perfecte oplossing maakt voor zeer hoog verbruik. Pretparken en druk bezochte gelegenheden stralen betrokkenheid uit met het milieu en profiteren van een erg gunstig geprijsde placemat! De gerecyclede placemats hebben een formaat van 31x43cm en zijn van 50grams gerecycled papier. Wanneer de uitstraling wat warmer en kwalitatief beter mag zijn, dan zijn de gerecyclede placemats met een riet kleur wellicht de oplossing. De placemats zijn meer geel van kleur en zijn met 90 grams bijzonder stevig te noemen. het is een luxe placemat met een zeer milieuvriendelijke touch. 

 Alle placemats worden zonder logo's voorgedrukt en je bent geheel vrij om uw eigen indeling te maken! Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!