Heb je een vraag?
Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.

Bio

Bio Disposables

BIO-Logisch verpakt! Afbreekbare disposables hoeven niet duur te zijn!


Is dat dan wel logisch? Jazeker! Biologische verpakkingen die ook afbreekbaar of zelfs composteerbaar zijn hoeven niet altijd kostbaarder te zijn dan traditionele kunststof verpakkingen. De vraag in de markt naar milieuvriendelijke disposables neemt sterk toe en ook de wetgeving wordt steeds strenger als het gaat om de milieudruk en het gebruik van plastic disposables. De plastic tasjes verdwijnen al langzaam uit het straatbeeld en worden vervangen door de papieren tasjes en op evenementen is de gemiddelde soepkom of het bord al 100% biologisch afbreekbaar. De vele aanbieders proberen er wat beter van te worden maar wij houden de prijzen voor biologische verpakkingen op de bodem! O ja, al onze producten zijn ook nog eens gecertificeerd op hun duurzaamheid en worden op een 'eerlijke' manier geproduceerd!

Nieuw: Hoe duurzaam ben jij? Check het op de BIO meter pagina!