Heb je een vraag?
Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
suikerriet hamburgerbox groot
suikerriet hamburgerbox groot BIO suikerriet hamburgerbox groot suikerriet hamburgerbox groot suikerriet hamburgerbox groot
sup proof

BIO suikerriet hamburgerbox groot

SKU:
99201116

Omschrijving

Deze grote hamburger box is volledig composteerbaar (EN13432) en kan ook in de groene container! De handige klapdeksel houdt de inhoud warm en laat het product handzaam sluiten. Een handige en groene manier van het verpakken van uw hamburgers!

Specificaties

Meer informatie
In doos 250 stuks
Bijdrage milieuheffing Per 5 januari 2023 is er een nieuwe wet van kracht waardoor op een aantal producten een verplichte Bijdrage Milieuheffing wordt geheven. (Zie onze infopagina “Single Use Plastics” welke onderaan de website te vinden is.) Vanaf 1 juli 2023 is het voor iedereen verplicht een bijdrage te vragen voor alle plastic verpakkingen voor onmiddellijke consumptie of “To Go”. Deze bijdrage is wettelijk verplicht en bedoeld om zwerfafval te verminderen. De hoogte van deze bijdrage mag je zelf vaststellen. Het staat je vrij om deze bijdrage Milieuheffing nu alvast in de voeren. € 0,18
Wil je een pallet bestellen? Zoveel gaan er op N/A
Kleur Wit
Materiaal Suikerriet Bagasse
Afmeting 185x140x74mm
Temperatuurbereik Celsius °C (min) -20 °C
Temperatuurbereik Celsius °C (max) 200 °C
Temperatuurbereik Fahrenheit ‎°F (min) -4 ‎°F
Temperatuurbereik Fahrenheit ‎°F (max) 392 ‎°F
Afmeting verpakking (mm) 300x440x210

BIO suikerriet hamburgerbox groot

SKU:
99201116

Volume discount

Aantal Price/Item Korting
€ 52,90 Excl. BTW € 64,01 Incl. BTW
€ 64,01 Incl. BTW € 52,90 Excl. BTW
Op voorraad
In doos 250 stuks
Samen staan ze sterk

Dit vinden we nou écht iets voor jou

Omschrijving: BIO suikerriet foodbox groot Materiaal: Suikerriet Afmeting: 185x140x74mm Kleur: Wit / beige Deze grote hamburger box is volledig composteerbaar (EN13432) en kan ook in de groene container! De handige klapdeksel houdt de inhoud warm en laat het product handzaam sluiten. Een handige en groene manier van het verpakken van uw hamburgers!