Het is op dit moment heel erg druk. De bezorging van je bestelling of reactie van onze klantenservice kan daarom langer duren dan je van ons gewend bent. Hou daarom rekening met een vertraging van je bestelling van 1 - 2 werkdagen (België + 3 werkdagen). Kijk op onze klantenservice pagina voor meer informatie en check ook je track&trace infomatie als je bestelling verzonden is.

Heb je een vraag?

Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
BIO Suikerriet deksel voor Coffee To Go 80mm BIO Suikerriet deksel voor Coffee To Go 80mm BIO Suikerriet deksel voor Coffee To Go 80mm
BIO Suikerriet deksel voor Coffee To Go 80mm
Op voorraad
SKU
99267410

BIO Suikerriet deksel voor Coffee To Go 80mm

Deze 80mm deksels zijn gemaakt van suikerriet bagasse materiaal en hebben daarom het grote voordeel dat ze 100% composteerbaar zijn. Bagasse heeft een goede isolerende werking en het gepatenteerde design zorgt ervoor dat de deksel écht goed op de beker klikt! Daarom zijn onze bagasse deksels de beste oplossing om jouw overheerlijke koffie goed af te sluiten! Alle kartonnen koffiebekers met een bovendiameter van 80mm kunnen voorzie... > Meer Lezen
Speciale prijs € 28,86 € 23,85 Normale prijs € 51,43
In doos: 500 stuks
Bestellijst
Voor 13:00 besteld, vandaag verzonden

Product Details

Meer informatie
In doos 500 stuks
Wil je een pallet bestellen? Zoveel gaan er op N/A
Kleur Wit
Materiaal Suikerriet Bagasse
Afmeting Ø 80mm
Temperatuurbereik Celsius °C (min) -20 °C
Temperatuurbereik Celsius °C (max) 200 °C
Temperatuurbereik Fahrenheit ‎°F (min) -4 ‎°F
Temperatuurbereik Fahrenheit ‎°F (max) 392 ‎°F
Origineel Artikel of Model Black & Orange
Afmeting verpakking (mm) 460x340x198
Samen staan ze sterk

Dit vinden we nou écht iets voor jou

Gegevens
Omschrijving: BIO Suikerriet deksel voor Coffee To Go 80mm Materiaal: suikerriet Afmeting: Ø 80mm Kleur: wit Deze deksels zijn gemaakt van suikerriet bagasse materiaal en hebben daarom het grote voordeel dat ze 100% composteerbaar zijn. Bagasse heeft een goede isolerende werking en het gepatenteerde design zorgt ervoor dat de deksel écht goed op de beker klikt! Daarom zijn onze bagasse deksels de beste oplossing om jouw overheerlijke koffie goed af te sluiten!