Het is op dit moment heel erg druk. De bezorging van je bestelling of reactie van onze klantenservice kan daarom langer duren dan je van ons gewend bent. Hou daarom rekening met een vertraging van je bestelling van 2 a 3 werkdagen (België + 5 werkdagen). Kijk op onze klantenservice pagina voor meer informatie en check ook je track&trace infomatie als je bestelling verzonden is.

Heb je een vraag?

Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
BIO Mini Amuse Lepel 102mm Wit BIO Mini Amuse Lepel 102mm Wit BIO Mini Amuse Lepel 102mm Wit
BIO Mini Amuse Lepel 102mm Wit
Op voorraad
SKU
99670029

BIO Mini Amuse Lepel 102mm Wit

BIO, stevig, geen smaakafdracht en volledig composteerbaar! Oja, en niet van regulier plastic te onderscheiden... Dit BIO Amuse lepeltje is uitermate sterk en wordt volledig afgebroken. Ook voldoet het bestek aan de zware EN13432 regulering voor compostering binnen 90 dagen. 100% BIO dus en te gebruiken voor roerlepeltje in de Cappuccino of als Amuse bestek!
Speciale prijs € 4,78 € 3,95 Normale prijs € 8,41
In doos: 200 stuks
Bestellijst
Voor 13:00 besteld, vandaag verzonden

Product Details

Meer informatie
In doos 200 stuks
Wil je een pallet bestellen? Zoveel gaan er op N/A
Dessin Amuse
Kleur Wit
Materiaal CPLA
Afmeting 102mm
Temperatuurbereik Celsius °C (min) -20 °C
Temperatuurbereik Celsius °C (max) 90 °C
Temperatuurbereik Fahrenheit ‎°F (min) -4 ‎°F
Temperatuurbereik Fahrenheit ‎°F (max) 194 ‎°F
Afmeting verpakking (mm) 120x170x50
Samen staan ze sterk

Dit vinden we nou écht iets voor jou

Gegevens
Omschrijving: BIO Mini Amuse Lepel 102mm Wit Materiaal: CPLA - Poly Lactic Acid (polymelkzuur) Afmeting: 102mm Kleur: Wit BIO, stevig, geen smaakafdracht en volledig composteerbaar! Oja, en niet van regulier plastic te onderscheiden... Dit BIO Amuse lepeltje is uitermate sterk en wordt volledig afgebroken. Ook voldoet het bestek aan de zware EN13432 regulering voor compostering binnen 90 dagen. 100% BIO dus en te gebruiken voor roerlepeltje in de Cappuccino of als Amuse bestek!