Heb je een vraag?
Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
BIO Koffiebeker suikerriet 240ml 8oz
Kartonnen Koffiebekers BIO Koffiebeker suikerriet 240ml 8oz BIO Koffiebeker suikerriet 240ml 8oz
Biopak logo

BIO Koffiebeker van suikerriet 240ml 8oz

SKU:
99182532

Omschrijving

Een koffiebekertje is meestal gemaakt van karton. Toch hebben deze bekers de afgelopen jaren niet stil gestaan. Deze koffiebekers van suikerriet zijn namelijk hout-vrij! De bekers zijn gemaakt van het afval dat overblijft bij het verkrijgen van suiker uit een suikerrietplant. Dit wordt ook wel bagasse genoemd. Onze bagasse koffiebekers zijn daarom 100% composteerbaar en voldoen aan de zware EN13432 normering. Ook kunnen de bekers tegen temperaturen van wel 100°C. En de kleur, ja die vinden wij wel cool... Niet bruin en niet wit maar écht natuurlijk!

Specificaties

Meer informatie
In doos 800 stuks
Bijdrage milieuheffing Per 5 januari 2023 is er een nieuwe wet van kracht waardoor op een aantal producten een verplichte Bijdrage Milieuheffing wordt geheven. (Zie onze infopagina “Single Use Plastics” welke onderaan de website te vinden is.) Vanaf 1 juli 2023 is het voor iedereen verplicht een bijdrage te vragen voor alle plastic verpakkingen voor onmiddellijke consumptie of “To Go”. Deze bijdrage is wettelijk verplicht en bedoeld om zwerfafval te verminderen. De hoogte van deze bijdrage mag je zelf vaststellen. Het staat je vrij om deze bijdrage Milieuheffing nu alvast in de voeren. € 3,53
Wil je een pallet bestellen? Zoveel gaan er op 14 dozen
Kleur Beige
Materiaal Suikerriet Bagasse + PLA
Volume - ml 240ml
Afmeting Ø 80mm x H 92mm
Volume - OZ 8oz
Afmeting verpakking (mm) 500x240x450
Bijdrage milieuheffing richtprijs (advies per stuk) 0.25
Materiaal Suikerriet / Bagasse, PLA

BIO Koffiebeker van suikerriet 240ml 8oz

SKU:
99182532

Volume discount

Aantal Price/Item Korting
€ 66,87 Excl. BTW € 80,91 Incl. BTW
€ 80,91 Incl. BTW € 66,87 Excl. BTW
Op voorraad
In doos 800 stuks
Samen staan ze sterk

Dit vinden we nou écht iets voor jou

Omschrijving: BIO Koffiebeker van suikerriet 240ml 8oz Materiaal: Bagasse + PLA Afmeting: Ø 80 mm x H 92 mm Inhoud: 240ml - 8oz Kleur: Beige Een koffiebekertje is meestal gemaakt van karton. Toch hebben deze bekers de afgelopen jaren niet stil gestaan. Deze koffiebekers van suikerriet zijn namelijk hout-vrij! De bekers zijn gemaakt van het afval dat overblijft bij het verkrijgen van suiker uit een suikerrietplant. Dit wordt ook wel bagasse genoemd. Onze bagasse koffiebekers zijn daarom 100% composteerbaar en voldoen aan de zware EN13432 normering. Ook kunnen de bekers tegen temperaturen van wel 100°C. En de kleur, ja die vinden wij wel cool... Niet bruin en niet wit maar écht natuurlijk!