Het is op dit moment heel erg druk. De bezorging van je bestelling of reactie van onze klantenservice kan daarom langer duren dan je van ons gewend bent. Houd daarom rekening met een vertraging van 1 - 2 werkdagen bij nieuwe bestellingen. Kijk op onze klantenservice pagina voor meer informatie en check ook je track&trace infomatie als je bestelling verzonden is.

Heb je een vraag?

Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
BIO Koffiebeker Schotse ruit Scotty 180ml BIO Koffiebeker Schotse ruit Scotty 180ml BIO Koffiebeker Schotse ruit Scotty 180ml BIO Koffiebeker Schotse ruit Scotty 180ml
BIO Koffiebeker Schotse ruit Scotty 180ml
Op voorraad
SKU
99011430

BIO Koffiebeker Schotse ruit Scotty 180ml

De Schotse ruit koffiebeker, wie kent hem niet! Eén van de meest populaire koffiebekers van Nederland is er nu ook in een groene BIO uitvoering! De beker is door de fabrikant FSC gecertificeerd en is volledig composteerbaar volgens de EN13432 normering. Juist,... > Meer Lezen
Speciale prijs € 47,13 € 38,95 Normale prijs € 69,70
In doos: 1000 stuks
Bestellijst
Voor 13:00 besteld, vandaag verzonden

Product Details

Meer informatie
In doos 1000 stuks
Wil je een pallet bestellen? Zoveel gaan er op 24 dozen
Dessin / Type Scotty Green - Tartan
Kleur Groen
Materiaal Karton + PLA
Volume - ml 180ml
Afmeting Ø 70,3mm x H 92mm
Volume - OZ 7,5oz
Origineel Artikel of Model Black & Orange
Model Vending
Afmeting verpakking (mm) 300x375x355
Samen staan ze sterk

Dit vinden we nou écht iets voor jou

Gegevens
Omschrijving: BIO Koffiebeker Schotse ruit Scotty Inhoud: 180ml - 7.5oz Materiaal: karton PLA Dessin: Schotse Ruit Groen Afmeting: Ø 70.3mm x H 92mm De Schotse ruit koffiebeker, wie kent hem niet! Eén van de meest populaire koffiebekers van Nederland is er nu ook in een groene BIO uitvoering! De beker is door de fabrikant FSC gecertificeerd en is volledig composteerbaar volgens de EN13432 normering. Juist, dit bekertje mag dus in de groene container!
Copyright © 2010 - - Disposable Discounter