Heb je een vraag?

Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
frietbakjes met logo bedrukking disposable discounter chip tays cardboard frietbakjes met logo bedrukking disposable discounter chip tays cardboard frietbakjes met logo bedrukking disposable discounter chip tays cardboard frietbakjes karton conisch geplakt bedrukken bedrukt met logo ontwerp frietbakjes karton conisch geplakt bedrukken bedrukt met logo ontwerp bruin materiaal kraft bakjes conisch geplakt bedrukken a20 wit A50 bruin
frietbakjes met logo bedrukking disposable discounter chip tays cardboard
SKU
99MIY543

BIO Frietbakjes karton bedrukt met logo!

Frietbakjes! Vooral de plastic variant is niet weg te denken uit Cafetarialand! De wereld verandert en het milieu krijgt gelukkig steeds meer aandacht als het gaat om milieuvriendelijke verpakkingen. De frietbakjes van plastic maken langzaam plaats voor Eco-vriendelijke frietbakjes. Gelukkig! Wij hebben namelijk goede alternatieven die gemaakt zijn van FSC karton in wit of bruin Nature Kraft en te bedrukken zijn met watergedrage... > Meer Lezen

In doos: Varierend

Precies hoe jij het wil

Kies je configuratie

Gekozen opties

Prijs voor gekozen configuratie

per 400 Stuks
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 € 0,00

Prijs voor gekozen configuratie

per 400 Stuks
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 € 0,00
Samen staan ze sterk

Dit vinden we nou écht iets voor jou

Gegevens

Instructies:

Je kunt jouw ontwerpen of logo's aanleveren in minimaal 300 dpi. Wil je een template van ons ontvangen om daar een ontwerp op te (laten) maken, zend ons dan een mail, wij sturen je dan de template voor de betreffende kartonnen frietbakjes toe. Logo's dienen te worden aangeleverd in .EPS of .AI bestanden en kleurennummers in PMS indien je deze hebt.

Ontwerpen of drukproeven worden alleen gemaakt bij een daadwerkelijke bestelling. Via www.wetransfer.com kun je jouw bestanden aanleveren met ons email adres info@disposablediscounter.nl en het ordernummer in het onderwerp. Wij zullen je via dezelfde website de drukproeven zenden van het definitieve ontwerp alvorens wij de kartonnen bakjes drukken. De levertijden van de frietbakjes van karton gaan in op het moment van goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden.

 

Bedrukte frietbakjes van karton

Welke cafetaria gebruikt ze niet? Frietbakjes! Vooral de plastic variant is niet weg te denken uit Cafetarialand! De wereld verandert en het milieu krijgt gelukkig steeds meer aandacht als het gaat om milieuvriendelijke verpakkingen. De frietbakjes van plastic maken langzaam plaats voor Eco-vriendelijke frietbakjes. Gelukkig! Wij hebben namelijk goede alternatieven die gemaakt zijn van FSC karton in wit of bruin Nature Kraft en te bedrukken zijn met watergedragen inkt. Dit maakt onze frietbakjes niet alleen uniek maar ook volledig composteerbaar. Ook hebben onze frietbakjes dezelfde inhoudsmaten als de reguliere plastic versies wat de overstap van plastic naar karton eenvoudiger maakt. Een milieuvriendelijk kartonnen frietbakje welke in diverse maten te bedrukken is. Bij ons kun je ze voorzien van een eigen ontwerp of logo! Met onze handige online tool kun je in slechts een paar muisklikken de prijs berekenen. Geen offertes opvragen of misverstanden, je kunt het zelf direct online zien wat bedrukte frietbakjes met een logo of een ontwerp kosten! 

 

Levertijden & Drukproeven

Voordat wij de frietbakjes definitief gaan drukken zenden wij een voorbeeld in PDF (drukproef) die je kunt beoordelen op juistheid. Zo weet je altijd van te voren of jouw ontwerp goed op de frietbakjes wordt gedrukt! Na de goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons aan jou zijn gezonden is de levertijd ongeveer 6-8 weken, afhankelijk van het seizoen kunnen levertijden oplopen. 

 

Bijdrage verzending 

Wij rekenen een kleine bijdrage voor het verzenden van de bedrukte frietbakjes van karton in de Benelux!

 

Kwaliteit & Formaten

Uitstraling: Zowel in wit massief karton als in bruin Nature Kraft zijn de frietbakjes te voorzien van een eigen ontwerp of logo. De bruine kraft variant geeft een mooie natuurlijke en ambachtelijke uitstraling en is het beste te bedrukken met harde donkere kleuren. Wij adviseren maximaal 2 kleuren voor het mooiste resultaat.   

Drukkleuren en clichekosten: De kleuren die op de frietbakjes kunnen worden gedrukt zijn offset kleuren. Je kunt je ontwerpen zelf aanleveren en wij zoeken voor jou een bijpassende kleur als er offset gedrukt wordt. Denk hierbij aan afbeeldingen of foto's. Indien je PMS kleuren hebt zullen wij deze kleuren benaderen. Alle snackbakjes van karton worden zonder logo's voorgedrukt en je bent geheel vrij om jouw eigen indeling te maken, ook op het sausvakje! Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!