Heb je een vraag?

Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
BIO Chopsticks Eetstokjes in hoesje Bloemen BIO Chopsticks Eetstokjes in hoesje Bloemen BIO Chopsticks Eetstokjes in hoesje Bloemen BIO Chopsticks Eetstokjes in hoesje Bloemen BIO Chopsticks Eetstokjes in hoesje Bloemen BIO Chopsticks Eetstokjes in hoesje Bloemen BIO Chopsticks Eetstokjes in hoesje Bloemen
BIO Chopsticks Eetstokjes in hoesje Bloemen
Op voorraad
SKU
99364202

BIO Chopsticks Eetstokjes in hoesje Bloemen

Ga jij het gevecht aan in het Sushi restaurant? Laat jij aan iedereen zien dat jij de vinger-vlugheid-koning bent en nooit meer een mes of vork nodig hebt? In deze verpakkingen zitten maar liefst 1000 setjes eetstokjes om te oefenen! De eetstokjes van bamboe materiaal zijn vrij van splinters. Deze versie is voorzien van een bloemen print, mocht het boeketje op tafel ontbreken is dit een prima alternatief!
Speciale prijs € 37,21 € 30,75 Normale prijs € 81,01
In doos: 1000 stuks
Bestellijst
Voor 13:00 besteld, vandaag verzonden

Product Details

Meer informatie
In doos 1000 stuks
Wil je een pallet bestellen? Zoveel gaan er op 77 dozen
Dessin Bloemen
Kleur Wit
Materiaal Bamboe
Afmeting 210mm
Temperatuurbereik Celsius °C (min) -5 °C
Temperatuurbereik Celsius °C (max) 70 °C
Temperatuurbereik Fahrenheit ‎°F (min) 23 ‎°F
Temperatuurbereik Fahrenheit ‎°F (max) 158 ‎°F
Afmeting verpakking (mm) 580x230x170
Samen staan ze sterk

Dit vinden we nou écht iets voor jou

Gegevens
Omschrijving: Chopsticks ook wel eetstokjes in een bloemen hoesje Materiaal: bamboe Afmeting: 21cm Kleur: natuur Ga jij het gevecht aan in het Sushi restaurant? Laat jij aan iedereen zien dat jij de vinger-vlugheid-koning bent en nooit meer een mes of vork nodig hebt? In deze verpakkingen zitten maar liefst 1000 setjes eetstokjes om te oefenen! De eetstokjes van bamboe materiaal zijn vrij van splinters. Deze versie is voorzien van een bloemen print, mocht het boeketje op tafel ontbreken is dit een prima alternatief!