Het is op dit moment heel erg druk. De bezorging van je bestelling of reactie van onze klantenservice kan daarom langer duren dan je van ons gewend bent. Hou daarom rekening met een vertraging van je bestelling van 2 - 4 werkdagen (België + 4 werkdagen). Kijk op onze klantenservice pagina voor meer informatie en check ook je track&trace infomatie als je bestelling verzonden is.

Heb je een vraag?

Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
BIO afbreekbare kartonnen koffiebekers bedrukt met logo! BIO afbreekbare kartonnen koffiebekers bedrukt met logo! BIO afbreekbare kartonnen koffiebekers bedrukt met logo! milieu vriendelijke koffiebeker van karton eigen logo op koffiebeker drukken milieu vriendelijke koffiebeker van karton
eigen logo op koffiebeker drukken
SKU
99MIY070

BIO afbreekbare kartonnen koffiebekers bedrukt met logo!

Het milieu is belangrijk en wij spelen daar op in door een gehele lijn van BIO afbreekbare koffiebekers te presenteren die nu ook kunnen worden voorzien van jouw ontwerp, naam of logo! De bekers zijn voorzien van een dunne PLA laag welke de beker composteerbaar maakt. Geen offertes opvragen of misverstanden, je kunt het zelf direct online zien wat jouw kartonnen koffiebeker met logo kost! Laagste prijs garantie? Niet nodig, wij ... > Meer Lezen

In doos: Varierend

Precies hoe jij het wil

Kies je configuratie

Gekozen opties

Prijs voor gekozen configuratie

per 1000 Stuks
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 € 0,00

Prijs voor gekozen configuratie

per 1000 Stuks
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 € 0,00
Gegevens

Instructies:

Je kunt jouw ontwerpen of logo's aanleveren in minimaal 300 dpi. Wil je een template van ons ontvangen om daar een ontwerp op te (laten) maken, zend ons dan een mail, wij sturen je dan de template voor de betreffende koffiebeker toe. Logo's dienen te worden aangeleverd in .EPS of .AI bestanden en kleurennummers in PMS indien je deze hebt.

Ontwerpen of drukproeven worden alleen gemaakt bij een daadwerkelijke bestelling. Via www.wetransfer.com kun je jouw bestanden aanleveren met ons e-mailadres info@disposablediscounter.nl en het ordernummer in het onderwerp. Wij zullen je via dezelfde website de drukproeven zenden van het definitieve ontwerp alvorens wij de kartonnen bekers. De levertijden van de bekers gaan in op het moment van goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden.

 

Bedrukte koffiebekers BIO afbreekbaar!

Het milieu is belangrijk en wij spelen daar op in door een gehele lijn van BIO afbreekbare koffiebekers te presenteren die nu ook kunnen worden voorzien van jouw ontwerp, naam of logo! De bekers zijn voorzien van een dunne PLA laag welke de beker composteerbaar maakt. De bekers zijn even stevig en robuust als je van ons gewend bent, echter, deze kunnen in de groene kliko! De perfecte oplossing om bij te dragen aan een beter milieu! Met onze handige online tool kun je in slechts een paar muisklikken jouw prijs berekenen. Geen offertes opvragen of misverstanden, je kunt zelf direct online zien wat jouw kartonnen koffiebeker met logo kost! Laagste prijs garantie? Niet nodig, wij zijn namelijk al keihard de goedkoopste!

 

Kartonnen bekers bedrukken in hoeveel kleuren?

De opdrukken zijn bijzonder scherp en perfect voor een reclame uiting of juist voor de presentatie van jouw onderneming. De ontwerpen worden in volle PMS kleuren gedrukt en dit is mogelijk tot wel 8 kleuren. Een foto of een afbeelding kan al worden gedrukt vanaf 4 kleuren wat men ook wel full color noemt. 

 

Levertijd

Omdat de bekers in Azië worden gemaakt is de levertijd rond de 10-12 weken. Wij vullen de containers en combineren alle orders van bedrukkingen en standaard koffiebekers om zo efficiënt mogelijk te verschepen wat resulteert in uiterst scherpe prijzen van bedrukte koffiebekers van karton!

 

Gratis verzending

Simpel. Alle orders van kartonnen koffiebekers met bedrukking verzenden wij gratis in de Benelux!

 

Kwaliteit & Formaten

Geselecteerd op kwaliteit: stevig karton, scherpe bedrukkingen en belangrijk, geen lekkerij. Naast de standaard koffiebekers zijn er ook dubbelwand bekers, ribbelbekers en kartonnen bekers voorzien van PLA (BIO serie) te voorzien van een bedrukking. De bekers kunnen zowel voor warme als koude dranken worden ingezet en de dubbelwand en ribbelbekers hebben zelfs nog een betere isolatie. PLA is een op maïs gebaseerde coating die 100% afbreekbaar is. 

De formaten lopen uiteen van Espresso tot grote Latte Macchiato bekers en worden aangeduid in OZ (Amerikaans) en CC's. De Espressobeker van 4oz is ongeveer 120cc en vult met af met een inhoud van 100cc (schenkmaat). De Coffee to Go kartonnen bekers zeggen het eigenlijk al, om mee te nemen! Steviger karton en beter geschikt voor onderweg. Alle bekers zijn te voorzien van zwarte of witte deksels die apart te bestellen zijn in onze winkel. De 150cc en de 180cc (vending) bekers met een bovendiameter van 70,3mm zijn de meest verkochte koffiebekers. Waarom? Simpel, ze zijn het goedkoopst!

De bekers worden gemaakt in Azië waar wij streng letten op de kwaliteit en de arbeidsomstandigheden. Alle fabrieken waar wij mee samenwerken hebben audit gehad en wij weten met wie we zaken doen. Dit is belangrijk voor jou, want je wilt kwaliteit en natuurlijk ook dat de fabrieken zich houden aan de gedragscode. Wij controleren dit middels een kwaliteitscheck om er voor te zorgen dat jij niet alleen een mooi product ontvangt, maar ook een eerlijk product!