Heb je een vraag?
Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
Plastic bierglazen APET 250ml splintervrij
Plastic bierglazen APET 250ml splintervrij

Bierbeker Recycled PET 0.25L 300cc

SKU:
99630325

Omschrijving

De kraakheldere Festival Bierglazen gemaakt van gerecycled PET (rPET) hebben een sublieme en stevige kwaliteit en ontnesten erg gemakkelijk. De bierglazen zijn extra stevig uitgevoerd en liggen daarom ook goed in de hand en door de grotere bodem staan ze ook steviger op tafel of op de bar.

Met de nieuwe serie rPET bierglazen is Disposable Discounter de goedkoopste aanbieder van top kwaliteit plastic bierglazen in heel Europa en vallen deze bekers binnen het recycling programma van zowel afvalverwerkers als inzamelaars van petglazen op de festivalterreinen. De bekers worden gewassen en teruggebracht naar de fabrikant die de bekers weer verwerkt tot een bruikbare grondstof om zo weer nieuwe bekers te kunnen produceren.

Je kunt de bierbekers uiteraard ook uitstekend gebruiken voor frisdranken of wijn.
De bierbeker zorgt tijdens het tappen voor een perfecte schuimkraag. Deze schuimkraag is bedoeld om te vermijden dat het bier in aanraking komt met de buitenlucht (zuurstof), aangezien dit de smaak van het bier kan beïnvloeden.
Een ander voordeel van de rPET 300cc 0.25L bierbeker is dat hij kraakhelder is en zo iedereen kan genieten van die perfecte schuimkraag.

Specificaties

Meer informatie
In doos 1000 stuks
Bijdrage milieuheffing Per 5 januari 2023 is er een nieuwe wet van kracht waardoor op een aantal producten een verplichte Bijdrage Milieuheffing wordt geheven. (Zie onze infopagina “Single Use Plastics” welke onderaan de website te vinden is.) Vanaf 1 juli 2023 is het voor iedereen verplicht een bijdrage te vragen voor alle plastic verpakkingen voor onmiddellijke consumptie of “To Go”. Deze bijdrage is wettelijk verplicht en bedoeld om zwerfafval te verminderen. De hoogte van deze bijdrage mag je zelf vaststellen. Het staat je vrij om deze bijdrage Milieuheffing nu alvast in de voeren. € 11,63
Wil je een pallet bestellen? Zoveel gaan er op 24 dozen
Kleur Transparant
Materiaal RPET
Volume - ml 250ml 0.25L (300ml topfill)
Afmeting Ø 80mm x H 111mm
Temperatuurbereik Celsius °C (min) -18 °C
Temperatuurbereik Celsius °C (max) 70 °C
Volume - OZ 8oz
Temperatuurbereik Fahrenheit ‎°F (min) -0.4 °F
Temperatuurbereik Fahrenheit ‎°F (max) 158 °F
Afmeting verpakking (mm) 418x336x498
Bijdrage milieuheffing richtprijs (advies per stuk) 0.25
Materiaal RPET

Bierbeker Recycled PET 0.25L 300cc

SKU:
99630325

Volume discount

Aantal Price/Item Korting
€ 36,51 Excl. BTW € 44,18 Incl. BTW
€ 44,18 Incl. BTW € 36,51 Excl. BTW
Op voorraad
In doos 1000 stuks
Samen staan ze sterk

Dit vinden we nou écht iets voor jou