Heb je een vraag?
Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten

Betalingsmogelijkheden

Betalingsmogelijkheden

Wij zijn een moderne webwinkel en daarom bieden we je verschillende betalingsmogelijkheden. Onze betalingen gaan via MultiSafepay en op Rekening via Billink. We lichten de meest voorkomende betalingsmethoden hieronder toe:

iDeal

Het is inmiddels de meest gebruikte betalingswijze voor de meeste Nederlanders die online bestellen. Na het invullen van je verzendinformatie word je doorgestuurd naar de online bankieromgeving van je eigen bank. De gegevens van je bestelling worden automatisch overgenomen. Nadat je bevestigt, betaal je de factuur vanaf je eigen bankrekening. Betaling via iDeal is bij ons gratis.

Bancontact/Mister Cash (voor klanten uit België)

Belgische klanten kunnen hun bestelling afrekenen met Bancontact of MisterCash. Bij deze betaalwijze word je doorverwezen naar de online omgeving van je bank. Je betaalt direct vanaf je eigen bankrekening. Betalen via Bancontact of Mister Cash is gratis.

Vooruitbetaling per bank

Je kiest voor vooruitbetaling per bank? In dat geval krijg je een e-mail van MultiSafepay met hierin een link om je betaling te voldoen via je eigen bank. In de e-mail staat het referentienummer en bankrekeningnummer dat je kunt gebruiken voor de overboeking. Wij versturen je bestelling, zodra je betaling is bijgeschreven. De levertijd kan dus oplopen omdat de betaling van bank naar bank soms enige tijd met zich meebrengt. Vooruitbetaling per bank is gratis. Op dit moment is het alleen mogelijk bij drukwerkorders om voor deze betaalmethode te kiezen.

Op rekening via Billink

Sommige van onze klanten vinden het prettig om producten te zien voor ze afrekenen en deze manier van betalen sluit daar goed op aan. Billink voert voor Disposable Discounter het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van Billink via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. De extra kosten voor het gebruik van Billink bedragen 5 euro.

De zakelijke klant met een geldig KVK nummer kan tot 2500 Euro op rekening bij ons aankopen. De particuliere klant tot 500 Euro. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen voert Billink een gegevenscontrole uit. Het kan voorkomen dat deze gegevens negatief zijn en je op dat moment niet op rekening kunt aankopen via Billink. Dit hoeft niet aan jou te liggen. Billink doet een gegevens controle op basis van naam, postcodes en plaatsen. 

Billink hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je ontvangt de factuur en betaalinstructies per e-mail nadat je de bestelling hebt geplaatst. Je hebt 14 dagen de tijd om de factuur te voldoen.
Heb je vragen dan kun je altijd contact met Billink opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de Billink website.
Let op: deze manier van betalen loopt via Billink. Billink voert hiervoor een kredietcheck uit. Word je bestelling geweigerd, dan verzoeken we je om contact op te nemen met Billink.

Creditcard

Ook betaling via creditcard is mogelijk. We ondersteunen American Express, Mastercard en Visa. Voor betalingen via creditcard brengen wij 2,50 Euro aan kosten in rekening.

PayPal (en PayPal Express)

Eén van de bekendste online betaalmogelijkheden is natuurlijk PayPal. Op onze checkout-pagina kies je voor PayPal en je wordt doorgestuurd naar PayPal. Na inloggen betaal je door te bevestigen.

We ondersteunen ook PayPal Express. Dit is een nog snellere betaalwijze via PayPal, waarbij je verzendinformatie automatisch uit PayPal wordt overgenomen. Kies vanuit je winkelwagentje voor Direct afrekenen met PayPal en je wordt doorgestuurd naar PayPal. De gegevens van je bestelling worden direct overgenomen en je kunt direct geld overmaken via PayPal.

Andere betaalmethodes in onze winkel kunnen voor andere landen van toepassing zijn omdat deze daar meer bekend zijn. Zoals CartaSi, Carte Bleue, Sofort, Trusty en Dankort. Onze betaalmetodes zullen in de toekomst ook zeker worden uitgebreidt.