Bestekzakjes bedrukt met logo!

De presentatie op tafel kun je versterken door een pochette te voorzien van een logo of ontwerp! De bestekzakjes zijn volledig te bedrukken aan zowel de voor- als achterzijde en er is keuze uit diverse kleuren servetten. Wij vinden het milieu belangrijk en daarom zijn onze standaard én ECO bestekzakjes beide composteerbaar volgens de EN13432 normering! De bestekzakjes zijn hygiënisch en naast reclame ook handig voor bijvoorbeeld extra informatie over je onderneming of wat er in de buurt te doen is!

* Verplichte velden

Bij ons: € 0,00 Excl. BTW ( € 0,00 Incl. BTW )

Aantallen kiezen

Prijs voor de gekozen configuratie:

Bij ons: € 0,00 Excl. BTW ( € 0,00 Incl. BTW )

Instructies:

Je kunt jouw ontwerpen of logo's aanleveren in minimaal 300 dpi. Wil je een template van ons ontvangen om daar een ontwerp op te (laten) maken, zend ons dan een mail, wij sturen je dan de template voor de betreffende bestekzak toe. Logo's dienen te worden aangeleverd in .EPS of .AI bestanden en kleurennummers in PMS indien je deze hebt.

Ontwerpen of drukproeven worden alleen gemaakt bij een daadwerkelijke bestelling. Via www.wetransfer.com kun je bestanden aanleveren met ons e-mailadres info@disposablediscounter.nl en je ordernummer in het onderwerp. Wij zullen de drukproeven zenden van het definitieve ontwerp alvorens wij de bestekzakjes drukken. De levertijden van de bestekzakjes gaan in op het moment van goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag!

 

Bedrukte bestekzakjes

Wie heeft ze nog niet in handen gehad? Menig terrasbezoeker heeft wel eens een bestekzakje van dichtbij kunnen bekijken! Bestekzakjes worden onder verschillende namen aangeboden op de Nederlandse markt, zoals Sacchetto, Pochetto, of Pochette maar in alle gevallen is het een simpel bestekzakje. Bij ons kun je ze voorzien van een eigen ontwerp of logo! Met onze handige online tool kun je in slechts een paar muisklikken jouw prijs berekenen. Geen offertes opvragen of misverstanden, je kunt het zelf direct online zien wat de bedrukte bestekzakjes met logo kosten! Laagste prijs garantie? Niet nodig, wij zijn namelijk al keihard de goedkoopste!

 

Pochette bedrukken met uw logo

De bestekzakjes zijn te bedrukken tot full color en de prijs is all in! Je kunt het ontwerp aanleveren of door een reclamebureau laten maken. Wij drukken met CMYK kleuren en de PMS kleuren worden als referentie aangehouden. Foto's, logo's, teksten, alles kan op het zakje worden gedrukt. De ECO bestekzakjes zijn alleen te bedrukken met een zwarte kleur, omdat het papier gerecycled is. Alle andere kleuren dan zwart zullen je ontwerp niet goed laten zien. In verband met het milieu zijn tevens de servetten van de ECO pochette alleen in het wit en zwart. Neem je de standaard versie? Dan kun je het zo mooi maken als je zelf wenst! De opdrukken zijn bijzonder scherp en perfect voor een reclame uiting of juist voor de presentatie van je onderneming!

 

Levertijden

Na de goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden is de levertijd ongeveer 5-8 weken. 

 

Bijdrage verzending

Wij rekenen een kleine bijdrage voor het verzenden van de bedrukte bestekzakjes in de Benelux!

 

Kwaliteit & formaten

Een prachtige presentatie op tafel! De standaard bestekzakjes zijn gemaakt van FSC papier en net als de servetten als composteerbaar gecertificeerd! Goed voor het milieu dus! Het formaat van het zakje is 85mm breed bij 190mm lang en voorzien van een tissue 2 laags servet in diverse kleuren. Uitgevouwen is het servet 33x33cm en gevouwen in het bestekzakje is het servet 5.5x14cm. 

De ECO versie heeft een prachtige natuurlijke uitstraling. Het kraft papier is mooi bruin en is wat ruwer van structuur, wat de eco-look benadrukt. Het formaat is gelijk aan de standaard versie en de servetten zijn voor de ECO versie enkel in het wit en zwart verkrijgbaar. Bedrukken wordt meestal in het zwart gedaan om het ontwerp of logo sterk naar voren te laten komen. Je support het milieu met een uniek en modern bestekzakje!