Beer Bag Draagtrays bedrukt met logo!

Eindelijk!! Geen halfvolle bierglazen meer na de worsteling tussen de menigte van de bar naar jouw vriendengroep! Want als jij bier moeten halen, staan je vrienden nóóit naast de bar! Met deze super handige Beer Bag kun je met gemak 12 biertjes (of fris) per wandeltocht heen en weer slepen! Openvouwen en uitdelen maar! De Beer Bag, (of op z'n Hollands, het "Bier Tasje ") is uitermate geschikt als reclame uiting en kan geheel naar wens bedrukt worden! En voor de koffiewandelaars, daar kun je 'm uiteraard ook voor gebruiken! De 6.5oz en 8oz koffiebekers passen er het beste in!  In een paar muisklikken vind je direct de prijs voor bedrukte Beer Bags met jouw design of logo! 

* Verplichte velden

Normale prijs: € 0,00

Bij ons: € 0,00 Excl. BTW ( € 0,00 Incl. BTW )

Aantallen kiezen

Prijs voor de gekozen configuratie:

Normale prijs: € 0,00

Bij ons: € 0,00 Excl. BTW ( € 0,00 Incl. BTW )

Instructies:

Je kunt jouw ontwerpen of logo's aanleveren in minimaal 300 dpi. Wil je een template van ons ontvangen om daar een ontwerp op te (laten) maken, zend ons dan een mail, wij sturen je dan de template voor de betreffende bestekzak toe. Logo's dienen te worden aangeleverd in .EPS of .AI bestanden en kleurennummers in PMS indien je deze hebt.

Ontwerpen of drukproeven worden alleen gemaakt bij een daadwerkelijke bestelling. Via www.wetransfer.com kun je bestanden aanleveren met ons e-mailadres info@disposablediscounter.nl en je ordernummer in het onderwerp. Wij zullen de drukproeven zenden van het definitieve ontwerp alvorens wij de producten drukken. De levertijden gaan in op het moment van goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag!

Bedrukte Beer Bag

Hoe handig is dit?! Weg met de worstelingen en teleurgestelde vrienden met halfvolle bierglazen! Met dit mannen handtasje wandel jij door elke menigte en navigeer je moeiteloos naar je vriendengroep met, jawel, volle glazen! Tijdens je wandeltoch is deze Beer Bag de perfecte reclame maker voor elke bier brouwer, organisatie of sponsor. Bij ons kun je ze voorzien van een eigen ontwerp of logo! Met onze handige online tool kun je in slechts een paar muisklikken jouw prijs berekenen. Geen offertes opvragen of misverstanden, je kunt het zelf direct online zien wat de bedrukte Beer Bags met logo kosten! Laagste prijs garantie? Niet nodig, wij zijn namelijk al keihard de goedkoopste!

Biertasje bedrukken met logo

De Biertasjes zijn naast onze standaard Beer Bags in 2 varianten bedrukt leverbaar. Er kan gekozen worden voor een bruine tray met een 1 kleur zwarte opdruk voor de retro of BIO look of voorzien van een Full Colour opdruk waar je het zo mooi kan maken als je zelf wenst! Geel, groen, je favorite elftal, Hup Max of je lieve schoonmoeder, je kunt het zo gek niet bedenken of het kan bedrukt worden! De trays zijn gemaakt van gerecycled karton en de bruine variant is ook nog eens afbreekbaar!

Levertijden

Na de goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden is de levertijd ongeveer 3-5 weken. 

Bijdrage verzending

Wij rekenen een kleine bijdrage voor het verzenden van de bedrukte Beer Bags in de Benelux!

Kwaliteit & formaten

De Beer Bags hebben een formaat van 320mm x 500mm opengevouwen. Het karton is en gerecycled stevig E golf karton van 170 gram. De gaten hebben een opening van 65mm. De Beer Bags zijn ook voor andere type bekers te gebruiken. Zo passen al onze 8oz en 6.5oz single wall koffiebekers in de houder. Ook ze Schotse ruit bekers kunnen in de houder alleen blijven deze in de rand van de beker hangen, handig om te weten!  

 

Andere klanten kochten ook...
Bierbeker 250cc type 433 MEEST VERKOCHT Bierbeker 250cc type 433 MEEST VERKOCHT
In doos: 1000 stuks
Art nr: 99222133

Normale prijs: € 22,39

Bij ons: € 18,50 Excl. BTW ( € 22,39 Incl. BTW )

Bierbeker PP 0,3l - 350cc splintervrij en Top kwaliteit! Bierbeker PP 0,3l - 350cc splintervrij en Top kwaliteit!
In doos: 1250 stuks
Art nr: 99222350

Normale prijs: € 29,34

Bij ons: € 24,25 Excl. BTW ( € 29,34 Incl. BTW )

Bierbeker PP 0,25l - 300cc splintervrij en Top kwaliteit! Bierbeker PP 0,25l - 300cc splintervrij en Top kwaliteit!
In doos: 1250 stuks
Art nr: 99222300

Normale prijs: € 27,77

Bij ons: € 22,95 Excl. BTW ( € 27,77 Incl. BTW )

BIO Bierbeker PLA 250ml afbreekbaar BIO Bierbeker PLA 250ml afbreekbaar
In doos: 2100 stuks
Art nr: 99752250

Normale prijs: € 84,64

Bij ons: € 69,95 Excl. BTW ( € 84,64 Incl. BTW )