Heb je een vraag?

Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
Beer Bag Draagtrays bedrukt met logo Beer Bag Draagtrays bedrukt met logo Beer Bag Draagtrays bedrukt met logo Beer Bag Draagtrays bedrukt met logo max vlak Beer Bag Draagtrays bedrukt met logo Bruin vlak Bruin Beer Bag Draagtrays bedrukt met logo Beer Bag Draagtrays bedrukt met logo FC Beer Bag Draagtrays bedrukt met logo Beer Bag Draagtrays bedrukt met logo! Beer Bag Draagtrays bedrukt met logo! Beer Bag Draagtrays bedrukt met logo! bruin zwart
Beer Bag Draagtrays bedrukt met logo
SKU
99MIY684

Beer Bag Draagtrays bedrukt met logo!

Eindelijk! Geen halfvolle bierglazen meer na de worsteling tussen de menigte van de bar naar jouw vriendengroep! Want als jij bier moeten halen, staan je vrienden nóóit naast de bar! Met deze super handige Beer Bag kun je met gemak 12 biertjes (of fris) per wandeltocht heen en weer slepen! Openvouwen en uitdelen maar! De Beer Bag, (of op z'n Hollands, het "Bier Tasje ") is uitermate geschikt als reclame uiting en k... > Meer Lezen

In doos: Varierend

Precies hoe jij het wil

Kies je configuratie

Gekozen opties

Prijs voor gekozen configuratie

per 25 Stuks
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 € 0,00

Prijs voor gekozen configuratie

per 25 Stuks
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 € 0,00
Samen staan ze sterk

Dit vinden we nou écht iets voor jou

Gegevens

Instructies

Je kunt jouw ontwerpen of logo's aanleveren in minimaal 300 dpi. Wil je een template van ons ontvangen om daar een ontwerp op te (laten) maken, zend ons dan een mail, wij sturen je dan de template voor de betreffende Beer Bag Draagtray toe. Logo's dienen te worden aangeleverd in .EPS of .AI bestanden en kleurennummers in PMS indien je deze hebt.

Ontwerpen of drukproeven worden alleen gemaakt bij een daadwerkelijke bestelling. Via www.wetransfer.com kun je bestanden aanleveren met ons e-mailadres info@disposablediscounter.nl en je ordernummer in het onderwerp. Wij zullen de drukproeven zenden van het definitieve ontwerp alvorens wij de producten drukken. De levertijden gaan in op het moment van goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag!

Bedrukte Beer Bag

Hoe handig is dit?! Weg met de worstelingen en teleurgestelde vrienden met halfvolle bierglazen! Met dit mannen handtasje wandel jij door elke menigte en navigeer je moeiteloos naar je vriendengroep met, jawel, volle glazen! Tijdens je wandeltocht is deze Beer Bag de perfecte reclame maker voor elke bier brouwer, organisatie of sponsor. Bij ons kun je ze voorzien van een eigen ontwerp of logo! Met onze handige online tool kun je in slechts een paar muisklikken jouw prijs berekenen. Geen offertes opvragen of misverstanden, je kunt het zelf direct online zien wat de bedrukte Beer Bags met logo kosten! Laagste prijs garantie? Niet nodig, wij zijn namelijk al keihard de goedkoopste!

Biertasje bedrukken met logo

De Biertasjes zijn naast onze standaard Beer Bags in 2 varianten bedrukt leverbaar. Er kan gekozen worden voor een bruine tray met een 1 kleur zwarte opdruk voor de retro of BIO look of voorzien van een Full Colour opdruk waar je het zo mooi kan maken als je zelf wenst! Geel, groen, je favoriete elftal, Hup Max of je lieve schoonmoeder, je kunt het zo gek niet bedenken of het kan bedrukt worden! De trays zijn gemaakt van gerecycled karton en de bruine variant is ook nog eens afbreekbaar!

Levertijden

Na de goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden is de levertijd ongeveer 3-5 weken. 

Bijdrage verzending

Wij rekenen een kleine bijdrage voor het verzenden van de bedrukte Beer Bags in de Benelux!

Kwaliteit & formaten

De Beer Bags hebben een formaat van 320mm x 500mm opengevouwen. Het karton is een gerecycled stevig E golf karton van 170 gram. De gaten hebben een opening van 65mm. De Beer Bags zijn ook voor andere type bekers te gebruiken. Zo passen al onze 8oz en 6.5oz single wall koffiebekers in de houder. Ook de Schotse ruit bekers kunnen in de houder alleen blijven deze in de rand van de beker hangen, handig om te weten!