Het is op dit moment heel erg druk. De bezorging van je bestelling of reactie van onze klantenservice kan daarom langer duren dan je van ons gewend bent. Hou daarom rekening met een vertraging van je bestelling van 2 - 4 werkdagen (België + 4 werkdagen). Kijk op onze klantenservice pagina voor meer informatie en check ook je track&trace infomatie als je bestelling verzonden is.

Heb je een vraag?

Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
Bag in Box Drank Draag Karton 3L 96oz Bruin Bag in Box Drank Draag Karton 3L 96oz Bruin Bag in Box Drank Draag Karton 3L 96oz Bruin Bag in Box Drank Draag Karton 3L 96oz Bruin Bag in Box Drank Draag Karton 3L 96oz Bruin Bag in Box Drank Draag Karton 3L 96oz Bruin Bag in Box Drank Draag Karton 3L 96oz Bruin Bag in Box Drank Draag Karton 3L 96oz Bruin Bag in Box Drank Draag Karton 3L 96oz Bruin
Bag in Box Drank Draag Karton 3L 96oz Bruin
Op voorraad
SKU
99236051

Bag in Box Drank Draag Karton 3L 96oz Bruin

Deze speciale kartonnen draagkarton is voorzien van een sterke dubbele binnenzak waar je diverse dranken in kan vullen zoals water, niet-koolzuurhoudende frisdranken, wijn maar ook koffie. De verpakking is eenmalig te gebruiken en kan niet in de magnetron. Een perfecte oplossing voor het vervoeren van drinken naar evenementen of een feestje omdat de temperatuur 2 uur lang vrij constant blijft.
Speciale prijs € 2,96 € 2,45 Normale prijs € 5,99
In doos: 1 stuks
Bestellijst
Voor 13:00 besteld, vandaag verzonden

Product Details

Meer informatie
In doos 1 stuks
Wil je een pallet bestellen? Zoveel gaan er op N/A
Kleur Bruin
Materiaal Karton + PE
Volume - ml 3L
Afmeting 250x153x270mm
Temperatuurbereik Celsius °C (min) 5 °C
Temperatuurbereik Celsius °C (max) 85 °C
Volume - OZ 96oz
Afmeting verpakking (mm) 400x350x25
Samen staan ze sterk

Dit vinden we nou écht iets voor jou

Gegevens
Omschrijving: Bag in Box Drank Draag Karton Materiaal: Karton + PE Inhoud: 3L - 96oz Afmeting: 250x153x270mm Kleur: Bruin Deze speciale kartonnen draagkarton is voorzien van een sterke dubbele binnenzak die je kunt vullen met diverse dranken zoals water, niet-koolzuurhoudende frisdranken, wijn maar ook koffie. De verpakking is eenmalig te gebruiken en kan niet in de magnetron. Een perfecte oplossing voor het vervoeren van drinken naar evenementen of een feestje omdat de temperatuur 2 uur lang vrij constant blijft.