Heb je een vraag?
Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
Afvalbox Inzamelbak met insert voor Cups karton 80cm
Afvalbox Inzamelbak met insert voor Cups karton 80cm Afvalbox Inzamelbak met insert voor Cups karton 80cm Afvalbox Inzamelbak met insert voor Cups karton 80cm Afvalbox Inzamelbak met insert voor Cups karton 80cm
Nieuw!

Afvalbox Inzamelbak met insert voor Cups karton 80cm

SKU:
99667004

Omschrijving

Milieubewust afval recyclen is nog nooit zo makkelijk geweest, dankzij onze kartonnen afvalboxen! De boxen zijn volledig gemaakt van kraftliner karton. Voor dit type karton zijn bomen gekweekt in plaats van gekapt. De afvalboxen zijn meerlaags verlijmd en in vorm geperst, waardoor ze onwijs stevig zijn. Ze zijn voorzien van een brandclassificatie volgens EN 13501-1. Dit betekent dat doordat het karton zo strak verlijmd is, ze geen open cellen bevatten zoals bijvoorbeeld bij golfkarton het geval is. De boxen beschikken over de volgende keurmerken: UN, Rezy, FSC, PAP21 en 100% Biobased.
De afvalbox is 37x37x80 cm. De deksel is voorzien van een waterdichte milieuvriendelijke coating, zodat je hem gemakkelijk met een vochtige doek kan schoonmaken!

Wanneer jij jouw bekers opgestapeld en wel wilt verzamelen, is onze afvalbox met inzetcups de perfecte oplossing voor jou! De afvalbox heeft een inzetstuk waar bekers met een bovendiameter tot 90mm perfect invallen, zodat je ze opgestapeld en al uit de afvalbox kunt halen. Dat is makkelijk, hè!
Wil je meerdere afvalboxen bij elkaar zetten voor verschillende doeleinden? Waarom laat je je creatieve geest dan niet helemaal los en versier je de boxen met bijvoorbeeld het thema van het materiaal waarvan ze gemaakt zijn? Wil je het jezelf gemakkelijker maken? Dan kun je er ook natuurlijk milieubewuste stickers op plakken.

LET OP: Stickers zijn niet inbegrepen dus vergeet de gewenste stickers er niet bij te bestellen!

Specificaties

Meer informatie
In doos 1 stuks
Kleur Bruin
Materiaal Karton
Volume - ml 105 ltr
Afmeting 370x370x800mm
Model 80cm
Afmeting verpakking (mm) 370x370x800

Afvalbox Inzamelbak met insert voor Cups karton 80cm

SKU:
99667004

Volume discount

Aantal Price/Item Korting
€ 107,86 Excl. BTW € 130,51 Incl. BTW
€ 130,51 Incl. BTW € 107,86 Excl. BTW
Op voorraad
In doos 1 stuks
Samen staan ze sterk

Dit vinden we nou écht iets voor jou