Heb je een vraag?
Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
Afvalbox Afval- of Inzamelbak karton 80cm
Afvalbox Afval- of Inzamelbak karton 80cm Afvalbox Afval- of Inzamelbak karton 80cm Afvalbox Afval- of Inzamelbak karton 80cm Afvalbox Afval- of Inzamelbak karton 80cm
Nieuw!

Afvalbox Afval- of Inzamelbak karton 80cm

SKU:
99667002

Omschrijving

Milieubewust afval recyclen is nog nooit zo makkelijk geweest, dankzij onze kartonnen afvalboxen! De boxen zijn volledig gemaakt van kraftliner karton. Voor dit type karton zijn bomen gekweekt in plaats van gekapt. De afvalboxen zijn meerlaags verlijmd en in vorm geperst, waardoor ze onwijs stevig zijn. Ze zijn voorzien van een brandclassificatie volgens EN 13501-1. Dit betekent dat doordat het karton zo strak verlijmd is, ze geen open cellen bevatten zoals bijvoorbeeld bij golfkarton het geval is. De boxen beschikken over de volgende keurmerken: UN, Rezy, FSC, PAP21 en 100% Biobased.
De afvalbox is 37x37x80 cm en heeft een inhoud van 105 liter. De deksel is voorzien van een waterdichte milieuvriendelijke coating, zodat je hem gemakkelijk met een vochtige doek kan schoonmaken! In de deksel zit een ruime ronde inwerpopening, zodat deze voor nagenoeg iedere afvalstroom geschikt is!
Wil je meerdere afvalboxen bij elkaar zetten voor verschillende doeleinden? Waarom laat je je creatieve geest dan niet helemaal los en versier je de boxen met bijvoorbeeld het thema van het materiaal waarvan ze gemaakt zijn? Wil je het jezelf gemakkelijker maken? Dan kun je er ook natuurlijk milieubewuste stickers op plakken.

LET OP: Stickers zijn niet inbegrepen dus vergeet de gewenste stickers er niet bij te bestellen!

Specificaties

Meer informatie
In doos 1 stuks
Kleur Bruin
Materiaal Karton
Volume - ml 105 ltr
Afmeting 370x370x800mm
Model 80cm
Afmeting verpakking (mm) 370x370x800

Afvalbox Afval- of Inzamelbak karton 80cm

SKU:
99667002

Volume discount

Aantal Price/Item Korting
€ 40,64 Excl. BTW € 49,17 Incl. BTW
€ 49,17 Incl. BTW € 40,64 Excl. BTW
Op voorraad
In doos 1 stuks
Samen staan ze sterk

Dit vinden we nou écht iets voor jou